top of page

WIE DAMME ZIJN

kwisnaait (2).jpg

Wij zijn Co en Marijn. In de Vastenavendperiode organiseren wij Vastenavendkwissen in Bergen op Zoom oftewel 't Krabbegat: acht ronden van elf vragen met daarbij de plaatjesronde en de muziekronde. De vragen gaan over Bergen op Zoom en natuurlijk over onze Berregse Vastenavend. De kwissen worden gehouden in Café 't Slik, Don Camillo Bar, Café De Saeck en Café De Markies. In 2020 hadden we ons 11-jarig jubileum.

1.jpg

WA SUMME NOU EBBE

Het coronavirus zorgde ervoor, dat op 15 maart 2020 om 18.00 uur de deuren van alle cafés massaal op slot gingen. Ook die van onze Vastenavendkwis-cafés. Al die jaren dat we de Vastenavendkwis organiseerden, zijn we altijd hartelijk en gastvrij ontvangen. Daarom willen we iets terug doen. Een klein gebaar, maar vooral een hart onder de riem voor onze gastheren en gastvrouwen van onze kwis-kefeekes.  

We zijn begonnen op Koningsdag met de verkoop van allerlei spullen en regelmatig wordt 'de voorraad' aangevuld met nieuwe items. Spontaan krijgen we ook spullen aangeleverd van gulle gevers om door te verkopen. 

Alle evenementen zijn deze zomer afgelast. Daarom gaan we op deze evenementendagen speciale items verkopen. Bijvoorbeeld: op de dagen van het Jazzweekend, JazzBoz, gaan we oude jazz-elpees verkopen. 

De aktie loopt net zo lang, totdat we weer gewoon 'n pilske aan de bar kunnen drinken en zeggen:

DA D'EMME WEER G'AD

bottom of page